Justin Bieber jääkiekkoilee Instagramissa – onko tosiaan näin hyvä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on nykyään esille mediassa lähinnä suhdesotkujensa vuoksi, sillä hänet on yhdistetty sekä Kendall Jenneriin että ex-sydänkäpyseensä Selena Gomeziin. Nyt laulajatähti on kuitenkin noussut otsikoihin yllättävissä merkeissä.

My dangles were unreal did u see that shot I'm number 20 #dontfuckwithecanadian #dangles #20 #younggretzky #iceicebaby #uthoughtthiswasagame #imadethatpuckmybitch #iknewistillhadit

Видео опубликовано Justin Bieber (@justinbieber) в

Justin Bieber julkaisi Instagramissa lyhyen videon, jossa hän pelaa jääkiekkoa ystäviensä kanssa. Pelipaidassa numero 20 luisteleva poptähti pelaa kiekkoa videon perusteella paremmin kuin monet varmasti haluaisivat kuvitellakaan, ja tekee jopa maalin. Bieberin kanadalaisuus puskee siis esille ainakin jääkiekkokaukalon sisällä.

Mediassa kerrottiin äskettäin, että Justin Bieber on kertonut ystävilleen ottaneen itseään niskasta kiinni ja aloittaneen uuden ja terveellisemmän elämäntavan. Hänen lähipiirinsä lienee huojentunut uudesta ja aikuismaisemmasta asenteesta.