Lady Gaga ulkoilutti koiraa puolialastomana – pariisilaiset ihmeissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga julkaisi viime vuonna Artpop-levyn, josta ei tullut toivotunlaista menestystä. Viime aikoina artisti on ollut esillä musiikin sijaan muun muassa asuntokauppojen merkeissä. Parhaillaan Pariisissa vieraileva Lady Gaga kuvattiin eilen ulkoiluttamassa koiraansa.

Kyseessä ei ollut mikään tavanomainen koiran ulkoilutus, sillä pariisilaiset saivat äimistellä puolialastonta supertähteä. Laulajan Asia-koira jäi nimittäin sivuosaan, kun Lady Gaga ulkoilutti koiraa puolialastomana yläosattomissa. Hänen rintojaan peittivät vain pienet sydämenmuotoiset mustat tarrat.

Chigaco Fire -tähti Taylor Kinneyn kanssa seurusteleva Lady Gaga haaveilee avaruudesta vietettävistä häistä. Hän suunnittelee, että seremonia järjestettäisiin Richard Bransonin järjestämällä Virgin Galactic -avaruuslennolla. Naisen on tarkoitus esiintyä samalla lennolla ja olla maailman ensimmäinen avaruudessa keikkansa heittävä artisti.