Arnold Schwarzeneggerista tulossa Miley Cyrusin appiukko!?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vastikään Bangerz-kiertueensa päättänyt poptähti Miley Cyrus on nähty viettävän aikaa Arnold Schwarzeneggerin pojan Patrickin kanssa. Parin on huhuttu deittaileen jo vuonna 2011, ja nyt näyttäisi siltä, että nuoret ovat jälleen alkaneet viihtyä toistensa seurassa.

Lähipiirin mukaan Miley on aiemmin ollut kiinnostunut Patrickista romanttisessa mielessä, ja ilmeisesti tunne on ollut molemminpuolinen. Vuonna 2011 nuorten elämä ajoi heidät erilleen toisistaan ja seurusteleminen silloin ei ollut mahdollista.

Nyt kun molemmat ovat paremmassa tilanteessa ja sinkkuja, on romanssin toteutumisella paremmat mahdollisuudet. Daily Mail -lehden mukaan pari on viettänyt tiiviisti aikaa toistensa kanssa ja vaikuttaisi siltä, että tunteet eivät ole vuosien aikana hävinneet heidän väliltään. Jää nähtäväksi, mitä pariskunnan sutinasta kehkeytyy ja tuleeko Iso-Arskasta vielä joku päivä Miley Cyrusin appiukko.