Facebookin kaatuminen maksaa 24 420 dollaria minuutissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin sosiaalinen media Facebook osti taannoin toisen huippusuositun palvelun, Instagramin, joka kaatui viime viikolla puoleksi tunniksi. Pörssiyhtiö Facebook julkisti äskettäin odottamattoman hyvät talousluvut, ja nyt on laskettu paljonko palvelun kaatuminen maksaisi Facebookille.

The Atlantic -lehden mukaan Facebookin talouslukujen perusteella palvelun kaatuminen maksaisi 24.420 dollaria jokaiselta minuutilta. Puolen tunnin katkos maksaisi siten Facebookille noin 730.000 dollaria ja tunnin katkos 1,46 miljoonaa dollaria.

Tuorein katkos Facebookilla oli artikkelin mukaan 28. lokakuuta varhain aamulla Yhdysvaltojen aikaa. Yli puolen tunnin katkos ei kuitenkaan näkynyt ilmeisesti lainkaan suomalaisille käyttäjille. Elokuussa palvelu kaatui 19 minuutiksi myös Suomessa samoin kuin 19. kesäkuuta.