Kulinaristit eivät erottaneet McDonald’s-ruokaa orgaanisesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sacha ja Cedrique päättivät testata erottavatko ruoka-asiantuntijat orgaanisen ruoan roskaruuasta maun perusteella. Testi suoritettiin ruokafestivaaleilla, jonne oli kerääntynyt suuri joukko ruokaeksperttejä. Miehet dokumentoivat testin videolle ja julkaisivat sen netissä.

YouTube
YouTube

Alankomaissa, Houtenin kaupungissa, järjestettiin ruokatapahtuma, jonne miehet olivat ilmoittautuneet edustamaan luomuruokaa tarjoavaa pikaruokaravintolaansa. Todellisuudessa Sacha ja Cedrique olivat hakeneet ruokansa McDonald’sista ja esittelivät sitä luomuna.

Tapahtumaan osallistuneet vieraat ja ruoka-asiantuntijat kävivät maistelemassa miesten ruokia ja tulivat siihen tulokseen, että se oli parempaa kuin McDonald’sin pikaruoka. Monet perustelivat ruuan paremmuutta sillä, että se maistuu selvästi terveellisemmältä ja puhtaammalta ruualta, koska se on orgaanista.

Maistelijoiden mielestä ruoka oli siis paljon herkullisempaa, kun sitä luultiin orgaaniseksi. Miesten tarkoitus oli testata mitä mieltä ihmiset olivat, eivätkä he paljastaneet totuutta haastattelemilleen ihmisille. Tutkimuksen tulos oli selvä, orgaanista ja ei-orgaanista ruokaa on vaikea erottaa toisistaan maun perusteella.