10 pettäjän peruspiirrettä – näihin virheisiin miehet sortuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että nainen vaistoaa miehensä uskottomuuden. Vaikka joillakin naisilla arviointikyky ontuu ja he syyttävät kumppaniaan turhaan, on olemassa lähes varmoja merkkejä miehen elävän häntäheikin elämää. Victoria Milan -pettäjäsivusto listasi näistä kymmenen yleisintä.

Jo pelkästään se, että oma rakas muuttuu etäiseksi, salaa asioitaan, eikä näytä olevan kiinnostunut kotiasioista, kielii yleensä että jotain on pielessä. Älypuhelimen varjeleminen on omituista avoimessa suhteessa. Pettäjämiehet saattavat ottaa puhelimensa jopa suihkuun mukaan sen pelossa, että vaimo pääsisi muuten urkkimaan paljastavaa materiaalia puhelimelta.

Kun kotielämä ei kiinnosta, näkee miehen menevän ja tulevan täysin omien mielihalujensa mukaan. Selitykseksi illasta toiseen jatkuvalle lietsulle väitetään työkiireitä ja kavereiden tai harrastusten parissa vietettyä aikaa. Jokainen huonossa suhteessa elänyt tietää, että parisuhteessa huomaa helposti toisen elämän tärkeysjärjestyksen. Koti on vain kääntöpaikka. Rakkaus kuolee, jos sitä ei hoideta.

Seksistä kieltäytyminen on yksi hälytysmerkki. Miehen tulisi vähintään keskustella syistä, miksi hän ei halua harrastaa seksiä naisensa kanssa. Väsymys, stressi ja alakulo voivat vähentää vällyjen välissä touhuilemista, mutta pidemmällä ajalla seksittömyys kielii suuremmista ongelmista. Myös yllättävät menoerät ja lisääntynyt rahankäyttö kertovat karua tarinaa siitä, että kumppani tekee todennäköisesti asioita selän takana.

Mikäli miekkonen kiinnittää huomattavan paljon huomiota ulkonäköönsä, tai tekee sitä ainakin enemmän kuin ennen, on se yksi merkki viehätysvoiman testaamisesta muualla. Kun herra alkaa samaan syssyyn välttelemään oman elämänsä tapahtumista keskustelemista, voi pari melkein jo ottaa suhteen tilanteen aikuismaiselle keskusteluasteelle ja pohtia yhteistä tulevaisuutta vakavasti.

Osa miehistä on niin sanottuja jääriä ja tapojensa orjia. He vieroksuvat kaikkea uutta ja kieltäytyvät edes kokeilemasta uusia asioita. Mikäli tällainen mies aloittaa yhtäkkiä tyystin erilaisen lähestymistavan vaikkapa aiemmin inhoamaansa runouteen, on hän vihdoin löytänyt oikeanlaisen suosittelijan tai kokenut ihmevalaistumisen elämässään. Selittämättömät ylityöt ja omaan napaan keskittyminen vievät varmasti viimeistään naisen aatteet puhumaan pettämisen puolesta. Entä sitten, kun miestä syyttää valehtelemisestä kaikkien näiden todisteiden valossa? Hän aloittaa jyrkkäsanaisen puolustelun, suuttuu ja häipyy.