Elisha Cuthbert palasi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Elisha Cuthbert tuli tunnetuksi 24-televisiosarjasta, jossa hän näytteli Kiefer Sutherlandin tulkitseman Jack Bauer -hahmon tytärtä. Cuthbert on viettänyt lähes kahden vuoden ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän on palannut.

Splash
Splash

Eilen Elisha kuvattiin hänen saapuessaan The Stand Up for Pitts -tapahtumaan Hollywoodissa. Vaalea kaunotar poseerasi punaisella matolla yhdessä illan teemaan liittyneen koiran kanssa. Hän oli pukeutunut violettiin asuun. Taannoin Elisha nähtiin Maxim-lehden kansikuvassa.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha on supersuositun 24-sarjan lisäksi nähty myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esitti sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.

Splash
Splash
Splash
Splash

elishacuthbert13022013