Huumeista pidätetty väitti olevansa Denzel Washington – poliisi julkaisi kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Denzel Washington on jo vuosia lukeutunut Hollywoodin menestyneimpien ja arvostetuimpien näyttelijöiden joukkoon. Näyttelijä on vuosien varrella voittanut muun muassa kaksi Oscar-palkintoa, ja hänet muistetaan esimerkiksi Training Day ja Malcolm X -elokuvista.

Splash
Splash

Nyt Washington on noussut esiin hieman erikoisessa tapauksessa, sillä poliisin huumeiden takia pidättämä mies väitti olevansa näyttelijä Denzel Washington. Poliisin tietojen mukaan mies on 21-vuotias Justin Lee Seay, mutta hän oli itse toista mieltä. Viranomaisten mukaan diileri keksi tarinan selvitäkseen pidätyksestä, mutta sattumalta poliisit tiesivät miltä oikea Washington näyttää. Mies on edelleen pidätettynä.