Amanda Bynes: Minulla todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Amanda Bynes päätyi taannoin jo toistamiseen psykiatriseen hoitoon. Entistä teinitähteä hoidettiin Kalifornian Pasadenassa sijaitsevassa Las Encinasin sairaalassa. Sitä ennem Amanda Bynes ehti mennä kihloihin 19-vuotiaan kanssa, jäädä kiinni myymälävarkaudesta ja syyttää isäänsä seksuaalisesta ahdistelusta.

Nyt Amanda Bynes on kertonut Twitter-viestissään, että lääkärit ovat diagnosoineet hänen kärsivän kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Entinen teinitähti paljasti myös ettei hän asu enää vanhempiensa luona. Bynesin vanhemmat toimivat viime vuonna näyttelijättären huoltajina, mutta tähden mukaan laki ei enää velvoita niin.

– Minulla on lääkitys ja tapaan psykologia sekä psykiatria viikottain, joten olen kunnossa, Amanda Bynes twiittasi.

Viime vuonna lääkäreiden väitettiin todenneen Amanda Bynesin kärsivän skitsofreniasta, mutta ilmeisesti diagnoosi on sittemmin muuttunut. TMZ-sivuston mukaan tähden vanhemmat tukevat Bynesiä lähettämällä hänelle 50-100 dollarin arvoisia lahjakortteja.