Jessica Biel ja Justin Timberlake saavat lapsen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Keväällä Helsingissä konsertoineen laulaja Justin Timberlaken näyttelijävaimo Jessica Biel oli mukana kiertueella. Kerroimme tällöin, että kuvankaunis Jessica tutustui innolla pääkaupunkimme maisemiin konsertin jälkimainingeissa. Nyt naisen kerrotaan odottavan ensimmäistä lastaan.

32-vuotias Jessica Biel odottaa ensimmäistä lasta yhdessä muusikkomies Justin Timberlaken kanssa. Us Weeklyn mukaan pariskunta haluaa nauttia täysin rinnoin raskausajasta, jotta vauvasta tulisi mahdollisimman iloinen ja onnellinen.

Vauvauutiset eivät tule pariskunnan faneille yllätyksenä, sillä heidän tiedetään yrittäneen lasta jo hetken aikaa. Raskaushuhut lähtivät liikkeelle viime viikolla, kun 33-vuotias mies edusti Los Angelesissa amfAR Gala -tapahtumassa ilman vaimoaan. Nyt niille on saatu vahvistus pariskunnan lähipiiriltä.

Muusikko ja näyttelijä Justin Timberlake kosi näyttelijätär Jessica Bieliä Montanassa viime vuonna. Pariskunta oli ennen kihlautumistaan seurustellut jo viisi vuotta. Näyttelijäkomistuksen kerrotaan yllättäneen rakkaansa tätä varten suunnitellulla sormuksella. Jessica Biel on tullut suomalaisille tutuksi monista suosituista televisiosarjoista ja elokuvista.