Mies joi 56 shottia alkoholia – vaipui koomaan ja kuoli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

56-vuotias ranskalaismies päätti rikkoa Clermont-Ferrandissa sijaitsevan baarin juomaennätyksen, mikä koitui hänen kohtalokseen. Mies kuoli juotuaan ravintolassa 56 shotillista alkoholia, rikkoen samalla baarin toisen asiakkaan aikaisemman 55 shotin ennätyksen.

Miehen kerrotaan juoneen noin 30 shottilasillista alkoholia ensimmäisen minuutin aikana. Agence France-Presse -uutistoimiston mukaan humalainen mies toimitettiin suorituksen jälkeen kotiinsa. Myöhemmin pelastushenkilökunta nouti hänet sairaalaan.

Mies vaipui sairaalassa koomaan ja menehtyi seuraavana päivänä sydänkohtaukseen. Ravintolan omistaja kertoi La Montagne -lehdelle yrittäneensä hillitä miestä 30 ensimmäisen shotin jälkeen. Miehen tytär, 21-vuotias opiskelija, kuitenkin kertoo ravintolan henkilökunnan pyytäneen häntä lopettamaan vasta 56 shotin jälkeen.

Kuolleen miehen tytär aikoo nostaa tapauksen oikeuden käsiteltäväksi, mikäli baarin henkilökunnan todetaan toimineen väärin. Viranomaisten mukaan ravintolan omistajaa saattaa odottaa syyte heitteillejätöstä.