Nicki Minaj erosi – romutti poikaystävän auton pesäpallomailalla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa naisräppäri Nicki Minaj on eronnut poikaystävästään Safaree Samuelsista. Suhde päättyi riitaisissa merkeissä, sillä huhujen mukaan Samuels jätti neitokaisen, koska tämä oli romuttanut miehen auton pesäpallomailalla ja heittänyt hänen vaatteensa roskiin.

Daily Mail -lehden mukaan naapurit huolestuivat väkivaltaisesta riitelystä ja soittivat poliisit paikalle. Pariskunnan tiet erkanivat poliisien saattelemana, mutta ketään ei pidätetty. Poliisin mukaan Minaj oli antanut auton lahjaksi poikaystävälleen ja virallisesti auto oli Nickin nimissä. Niinpä omaisuuden tuhoamisesta ei voitu nostaa syyttettä, koska auto oli laillisesti naisen omistama.

Kumpikaan räppäreistä ei ole puhunut julkisesti riidasta mitään. Minajilla ja Samuelsilla on pitkä historia yhdessä, sillä parilla on huhuttu olleen sutinaa jo 14 vuoden ajan. Samuelsilla on useita tatuointeja, joissa ylistetään Nicki Minajia, tosin viime aikoina mies on vieraillut tatuointisalongeissa peittämässä kyseisiä tatuointeja. Vaikuttaisi siltä, että pari ei ole palaamassa yhteen.