Amanda Bynes nukkui tavaratalon sohvalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amanda Bynes päätyi taannoin jo toistamiseen psykiatriseen hoitoon. Entinen teinitähti on joutunut uudestaan myös vanhempiensa holhouksen alaiseksi. Hän on tällä kertaa asettunut vahvasti poikkiteloin huoltajiinsa päin.

Splash
Splash

Amanda Bynes on julkisesti syyttänyt isäänsä seksuaalisesta ahdistelusta ja molempia vanhempiaan hänen rahavarojensa jäädyttämisestä. Näyttelijättären mukaan vanhemmat eivät anna hänelle tarpeeksi mammonaa, jotta hän voisi elättää itsensä. 28-vuotias ei saanut äskettäin vanhemmiltaan rahaa edes hotelliyösijaa varten, joten väsynyt Amanda nähtiin Beverly Hillsin tavaratalo Beverly Centerissä nokosilla.

Amanda Bynes on palkannut lakimiehet selvittämään varallisuuden siirtämistä yksityisen firman hoidettavaksi, jolloin hänen vanhempansa eivät voisi enää estää naista käyttämästä omia rahojaan. E! Newsin mukaan Amanda Bynesin vanhemmat ovat aikeissa muuttaa pois Kaliforniasta ollakseen lähempänä toista tytärtään ja korjataakseen samalla suhdettaan Amandaan etäisyyttä ottamalla.