Marvelin makuupussi tekee nukkujasta supersankarin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Makuupussi on yksi retkeilijän tärkeimmistä varusteista, sillä yöaikaan tulee pysyä lämpimänä ja kuivana. Lisäksi maakupussin tulee olla tarpeeksi kevyt, jotta se ei tuo turhia lisäkiloja vaeltajan rinkkaan. Markkinoilla on eri vuodenaikojen retkeilyyn sopivia makuupusseja.

Amazon
Amazon

Mikäli ei halua kääriytyä retkellä perinteiseen pussukkaan, voi varusteeksi hankkia supersankarimakuupussin. Selk’bag-niminen yritys valmistaa Marvelin supersankariteemaisia makuupusseja, jotka näyttävät aivan naamiaisasuilta. Silti ne toimivat kuten perinteiset makuupussit. Erotuksena sen verran, että nukkuja voi leveillä teltassa vaikkapa tähtiasennossa.

Amazonissa myynnissä olevat makuupussit eivät lähde uuden omistajansa luo pikkurahalla, sillä niistä joutuu pulittamaan jopa 150 dollaria. Tässä on kuitenkin todella päheä vaihtoehto esimerkiksi festivaaleille ensi kesäksi. Supersankarimakuupussi on varmasti leirintäalueiden kuningas.

Amazon
Amazon