Hevonen hyvästeli kuolevan emäntänsä – koskettava kuva julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rakkaus eläimiin voi olla joskus hyvinkin vahva, varsinkin jos ne ovat olleet poikkeuksellisen pitkään ihmisen elämänkumppaneina. Näin käy usein varsinkin koirien ja kissojen, mutta myös hevosten kanssa. Nyt verkossa koskettaa erään tällaisen tarinan päätös.

77-vuotias Sheila Marsh oli parantumattomasti syöpäsairas, kun hän huomasi lähdön lähenevän. Hän oli kasvattanut Bronwen-hevosta 25 vuoden ajan lähes sen syntymästä saakka, joten heidän välilleen oli muodostunut poikkeuksellinen side.

Viimeisenä toiveenaan nainen halusi vielä kerran tavata hevosensa, ja toive toteutettiin. Silminnäkijöiden mukaan hevonen näytti aistivan mistä oli kyse, ja se kosketteli emäntänsä kasvoja turvallaan hellästi. Pian tapaamisen jälkeen Marsh nukkui pois. Koskettavasta viimeisestä tapaamisesta otettiin valokuva, joka julkaistiin perheen luvallla Twitterissä. Parhaillaan kuva leviää nopeasti sosiaalisessa mediassa.