Julkkiskissa Grumpy Cat saa oman elokuvansa – tässä traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetin suosittu myrtsi kissahahmo Grumpy Cat on saanut miljoonia faneja ensiesiintymisensä jälkeen. Omistaja Tabatha Bundesen on onnistunut kääntämään menestyksen rahakkaaksi bisnekseksi. Edes tämä ei ole onnistunut kääntämään kissan murjotusta hymyksi.

YouTube
YouTube

Pian Grumpy Cat seikkailee jo omassa elokuvassaan. Grumpy Cat’s Worst Christmas, eli Grumpy Catin huonoin joulu, -elokuvassa kissan ääninäyttelijänä toimii Parks and Recreation -sarjasta ja kyynisistä roolihahmoistaan tuttu näyttelijätär Audrey Plaza. Elokuvan traileri on nyt julkaistu verkossa.

Grumpy Cat’s Worst Christmas -elokuvassa Chrystal-niminen 12-vuotias tyttö ottaa yrmeän kissan lemmikikseen, ja oletettavasti kumpikin heistä oppii elokuvan aikana joulun todellisen merkityksen. Grumpy Catin tähdittämä seikkailu saa ensi-iltansa amerikkalaisella Lifetime-kanavalla 29. marraskuuta.