Paidattomien miesten mokakooste – videollinen silkkaa vahingoniloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka naurun on sanottu pidentävän ikää, on vahingonilo oma hekotuksen haaransa. Nauraminen on oiva tapa rentoutua ja sen kautta voi saavuttaa positiivista elämänasennetta. Vahingonilossa puolestaan herkutellaan toisen epäonnella, eikä se välttämättä ole yhtä suotuisaa ihmisen elimistölle.

YouTube
YouTube

Päästämme kuitenkin kaikki lukijamme nyt nauramaan silkasta vahingonilosta, sillä videokoosteelle on päätynyt paidattomia, mutta varsin kömpelöitä ihmisiä. FailArmy on tehtaillut nettiin yli viiden minuutin pituisen mokailuvideon, jolla pääosaan nousevat ylävartalonsa paljastavat veijarit. Paidattomat miehet kaatuilevat ja putoilevat, kun heidän yrittämänsä temput menevät pyrstölleen.

Tiede-lehdessä julkaistiin aikoinaan artikkeli, jonka mukaan vahingonilo viittaa negatiiviseen elämänasenteeseen tai jopa katkeruuteen. Näiden piirteiden tiedetään lisäävän riskiä sairastua erilaisiin sairauksiin ja heikentävän yleistä elämänlaatua. Nauretaan tälle videolle kuitenkin, sillä paidattomien miesten kommellukset ovat hauskoja.