Poikaystävä järjesti romanttiset pizzatreffit – välimatkaa 400 kilometriä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tyttöystäväänsä ikävöivä mies halusi järjestää romanttisen illallisen paremmalle puoliskolleen. Ongelmana oli, että pariskunnan välillä oli lähes 400 kilometriä matkaa. Sitten mies keksi nerokkaan idean, jolla hän voisi toteuttaa täydellisen illan tyttöystävänsä kanssa.

Mies päätti tilata tyttäystävänsä kotiin toimituksena pizzaa, kukkia, shampanjaa ja viulunsoittajan. Se, että kaikki toimitettaisiin samaan aikaan oli vain järjestelykysymys. Mies sopi tyttöystävänsä kanssa, että he soittaisivat toisilleen Skypen välityksellä sovittuna ajankohtana. Pian tytölle selvisi, mitä hänen poikaystävänsä oli suunnitellut.

Naiselle toimitettiin kotiin herkullista ruokaa ja juomaa. Mies oli järjestenyt itselleen myös pizzatoimituksen, joten pariskunta illasti yhdessä Skypen välityksellä. Tyttöystävä oli erittäin liikuttunut kuullessaan viulistin soittavan illallisen ääressä ja tunnelma oli kuin romanttisesta elokuvasta. Poikaystävä otti osaa illalliseen 400 kilometrin päästä.

Poikaystävä on paljastanut illallisen maksaneen hänelle yli 600 euroa. Se oli hänen mielestään jokaisen pennin väärti, sillä hän onnistui järjestämään romanttisen ja ikimuistoisen illan tyttöystävälleen. Hän halusi muistuttaa, että etäsuhde voi toimia, jos osapuolet panostavat toisiinsa.