Huumehörhö varasti ambulanssin, ajoi kolarin ja masturboi poliisiasemalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Päihteitä on käytetty ihmiskunnan keskuudessa todistettavasti jo 10.000 vuotta sitten. Luonnossa esiintyy lukuisia aineita, jotka aiheuttavat liiallisesti tai väärin käytettynä päihtymistilan. Osa ihmisistä kuitenkin turvautuu synteettisesti laboratorioissa tuotettuihin huumausaineisiin.

Yksi suosituimmista nuorten huumeista on ekstaasi. Coloradon yliopiston opiskelija Stefan Sortland oli äskettäin päättänyt juhlia Halloweenia ikimuistoisesti vetämällä nenäänsä ensin annoksen kokaiinia ja kruunaamalla cocktailinsa ekstaasipillereillä.

Varomaton nuorukainen sai sairauskohtauksen opinahjonsa kampuksella ja paikalle soitettiin ambulanssi. Kohtauksesta toipunut mies näki kuitenkin samalla tilaisuutensa tulleen ja hän varasti ambulanssin kesken hoitotoimenpiteen.

Hälytysajoneuvoissa on seurantalaitteet, ja poliisit pääsivät pian huumepäissään hurjastelleen miehen jäljille. Epäonninen kuljettaja rysäytti ambulanssin moottoritien keskikaiteeseen. Poliisit löysivät 18-vuotiaan miehen seisoskelemassa lähellä kolaripaikkaa ensihoitajan liivit yllään.

Hänet tainnutettiin etälamauttimella ja vietiin poliisilaitokselle, ABC 7 uutisoi. Opiskelijan reissu huipentui siihen, kun hän teki olonsa kotoisaksi poliisiasemalla penkillä istuskellen, seinään potkien ja samalla masturboiden.