Koala pysäytti liikenteen – poliisi pidätti ja julkaisi pidätyskuvan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yöelämästä nauttimassa ollut koala päätyi keskelle liikennettä Sydneyssä sunnuntaina kahden aikaan yöllä. Paikallinen poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan vilkkaan liikenteen keskellä juoksenteli pieni koala. Kun poliisi saapui paikalle, oli liikenne seisahtunut koalan takia.

Poliisi
Poliisi

Poliisit epäilivät, että koala on peräisin pieneltä metsäalueelta ja saattoivat eläimen metsän reunaan. Poliisien hämmästykseksi koala ei halunnutkaan palata metsään, vaan suuntasi takaisin liikenteeseen. Viranomaisilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ottaa liikennettä vaarantanut koala talteen poliisiautoon ja kuljettaa pienokainen poliisilaitokselle.

New South Walesin poliisiyksikkö otti koalasta hassut pidätyskuvat ja päivitti ne Facebook-sivuilleen. Poliisit vitsailivat koalan rikollisilla aikeilla ja kertoivat pidätyksen johtuneen koalan yhteistyöhaluttomuudesta. Poliisi oli toistuvasti pyytänyt koalaa jatkamaan matkaansa, mutta koska koala palasi takaisin liikenteeseen, oli se pidätettävä.

Australian eläintensuojeluviranomaiset neuvoivat poliisia viemään koalan etäämmälle ja päästämään sen metsässä vapaaksi. Poliisi on raportoinut eläimen olevan nyt vapaalla jalalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat