Mitä järkeä? Mies osti 99 iPhonea kosintaansa – sai tylysti pakit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisesti suoritettava kosinta luo paineita, sillä mikäli kysymykseen ei tule myöntävää vastausta, joutuu kosinnan suorittaja kantamaan eräänlaista häpeäpaalua pitkän aikaa. Osa miehistä menee kosintahommissa suorastaan överiksi, kun puitteet muistuttavat enemmän sirkusta kuin romanttista rakkaudenmomenttia.

Weibo
Weibo
Weibo
Weibo

Verkossa kiertää parhaillaan kuvia Kiinan Kantonissa kosintaa erikoisella tavalla yrittäneestä miehestä. Nanfang-julkaisu uutisoi, että alunperin Weiboon julkaistuissa kuvissa oleva mies on yrittänyt kosia tyttöystäväänsä 99 iPhone 6 -puhelimen avulla.

Mies rakensi puhelinpakkauksista sydämen, jonka keskellä hän polvistui tyttöystävänsä eteen kukkakimppua käsissä pidellen. Parin ympärille oli kokoontunut ystäviä todistamaan erityistä hetkeä. Nainen vastasi kosintaan kieltävästi ja mies jäi nuolemaan näppejään 99 puhelimen keskelle. Puhelimet ovat maksaneet arviolta moin 66.000 euroa.