Mies sai tarpeekseen koirankakasta – puukotti lemmikin omistajat

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kevät ja koirankakkakeskustelut kuuluvat samalla tavalla yhteen kuin piparkakut ja joulu toisiinsa. Lumen alta paljastuvat lemmikkieläinten ulosteet saavat osan ihmisistä raivon valtaan. Yhdysvalloissa koirankakkakeskustelu on noussut hieman raivokkaammalle asteelle.

Massachussettsilaiseen kotiin soitettiin ambulanssi, koska perheen 46-vuotias äiti ja 23-vuotias tytär olivat joutuneet puukotuksen uhreiksi. Väkivaltateon takana oli ollut naisten naapuri, 33-vuotias Michael Valentin.

Kaikki alkoi muutamasta kakkapökäleestä. Poliisit olivat joutuneet vierailemaan paikalla vain tuntia aiemmin, koska naisten perheen koira oli tehnyt jätöksensä taloyhtiön portaille.

Virkavallan sovitteleminen ei kuitenkaan riittänyt raivostuneelle Valentinille, vaan mies hyökkäsi myöhemmin veitsineen naisten kimppuun. Hän puukotti äitiä selkään ja tytärtä kasvoihin. Molemmat uhreista selviävät puukotuksesta arvilla. Valentin sen sijaan joutuu koirankakkaraivonsa vuoksi kaltereiden taakse pitkäksi aikaa, Metro-lehti uutisoi.