Povipommi luuli Ebolaa bändiksi: ”Olen heidän suuri faninsa”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähtenä ja povipommina tunnettu Amy Childs on kohahduttanut sivistymättömyydellään. Neitokainen nimittäin luuli, että Ebola on yhtye. Naisen tietämättömyys kävi ilmi punaisella matolla tehdystä haastattelusta, jossa toimittaja kysyi tähdeltä Ebolasta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

The Revolution Will Be Televised -ohjelman toimittaja oli saapunut kutsuvierastilaisuuteen haastattelemaan julkisuudesta tunnettuja henkilöitä. Toimittaja Jolyon Rubistein oli valmistellut tähdille etukäteen kiperiä kysymyksiä tämän hetken kuumimmista uutisaiheista.

Amy Childs vastasi hänelle esitettyihin kysymyksiin hämmentävällä tavalla. Ensimmäisenä naiselta kysyttiin, onko Ebolan leviämisen estämiseksi tehty hänen mielestään tarpeeksi toimenpiteitä, johon tähti vastasi ”Täh?”. Toimittaja päätti avata keskustelua syvemmin ja kysyi naiselta, että oliko hän tietoinen siitä, että Ebolasta on tulossa iso juttu.

– Voi olla, että tämän illan jälkeen olen heidän suuri faninsa ja uskon, että heidän esityksensä tulee olemaan kerta kaikkiaan mahtava, Childs vastasi toimittajan kysymykseen.

Monet ovat olleet tyrmistyneitä neidon tietämättömyydestä. Amy Childs on tunnettu siitä, että hänen mediakuvaansa kuuluu bimbomainen käyttäytyminen ja välillä neitokainen hölmistyttää katsojia vain luodakseen puheenaihetta. Tällä kertaa hänen sivistymättömyytensä on mennyt uudelle tasolle. Voiko todella olla niin, että median parissa työskentelevä ihminen ei ole kuullut mikä Ebola on?

PÄIVITYS: Toimituksen tiedossa on, että maailmalta löytyy useita Ebola-nimisiä yhtyeitä. On kuitenkin äärimmäisen epätodennäköistä, että Childs olisi tiennyt niiden olemassaolosta ja viitannut johonkin niistä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash