Kemian opettajalle laskuvirhe – luokkahuoneen räjähdys videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Egyptiläisen kemian opettajan opit ovat päätyneet videolle. Syynä oli opettajan epäonnistunut koe, jossa lievän kemiallisen reaktion sijaan koeastia räjähti kuin ilotulite. Näky on kuin sarjakuvasta, jossa opettajan pöytä peittyy savusta ja oppilaat juoksevat pakoon.

YouTube
YouTube

Kukaan ei loukkaantunut epäonnistuneessa testissä, vaikka videotallenne tapahtuneesta näyttää hurjalta. Oppilaiden vanhemmat olivat tapauksesta luonnollisesti hermostuneita ja valittivat sankoin joukoin opettajasta koulun rehtorille. Opettaja on sittemmin saanut varoituksen tapauksesta.

Oppilaat ovat naureskelleet opettajalle ja vitsailleet hänen kustannuksellaan. Jatkossa opettaja kiinnittää varmasti huolellisemmin huomiota kemiallisten kokeidensa mittasuhteisiin.