Amanda Bynesin syöksykierre jatkuu – värjäsi hiuksensa ja tuhosi asuntonsa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Moniongelmainen entinen lapsitähti Amanda Bynes on jälleen nähty Los Angelesin kaduilla sekavana. Näyttelijätär oli käynyt värjäämässä hiuksensa liukuvärillä vihreästä violetiksi, ja sen jälkeen neitokainen oli nähty tatuointistudiolla.

Koska Bynes oli käyttäytynyt kummallisesti studiossa, oli henkilökunta kieltäytynyt tekemästä hänelle tatuointia. Daily Mail -lehden mukaan Amanda olisi halunnut tatuoida niskaansa suurella fontilla tekstin ”kihlattuni Caleb”. Parhaillaan häntä uhkaa oikeudenkäynti West Hollywoodissa tuhoamansa asunnon vuoksi. Huoneistossa oli muun muassa poltettu lattiaan jälkiä tupakalla.

Naisen on huhuttu sairastavan kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Bynes on kirjoittanut diagnoosistaan myös Twitteriin. Onneksi tatuointistudiossa kieltäydyttiin palvelemasta neitokaista, sillä viimeisimpien tietojen mukaan Bynes on kirjoitellut Twitterissä ristiriitaisia asioita hänen kihlatustaan. Hän on muun muassa kertonut, että hän ei ole kihloissa Calebin kanssa vaan kyseessä on ollut väärinkäsitys. On siis parempi Amandalle, ettei hänen niskassaan ole tatuointia koskien väärinkäsitystä.