Parisuhdeväkivaltaa hississä – karmaisevan moni katsoi sivusta

Ohhoh! · Stara.fi

Verkossa julkaistaan nykyisin runsaasti videoita, jossa ihmiset asetetaan tietämättään koetilanteeseen. Amerikkalaisissa videoissa keskitytään usein pelotteluun ja piloihin, mutta Ruotsissa tilanne on nyt ollut aivan toinen. Sikäläisen testin tulos oli tosin todella synkkä.

YouTube
YouTube

Sosiaalisessa mediassa on tällä viikolla levinnyt ruotsalaisen Sthlm Panda -ryhmän toteuttama sosiaalinen testi, jossa ihmiset joutuvat todistamaan hississä parisuhdeväkivaltaa.

Hississä on tavallisten ihmisten lisäksi myös nuori mies ja nainen, jotka riitelevät rajusti ja mies käyttää jopa lievää väkivaltaa. Naisen avunpyynnöistä huolimatta 53 ihmisestä vain yksi reagoi tilanteeseen. Se kertoo paljon nykyisestä yhteiskunnasta Ruotsissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat