Jokeri tekee paluun uutuuselokuvassa! Jared Leto ehdolla rooliin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oscar-voittaja Jared Letolle on povattu Jokerin roolia tulevassa DC Comics elokuvassa The Suicide Squad. Roolin suorittaminen ei tule olemaan helppoa, sillä monet ovat pitäneet edesmenneen näyttelijä Heath Ledgerin roolisuoritusta Jokerina voittamattomana.

Dallas Buyers Club -elokuvasta Oscarin voittanut Leto joutuu todella uppoutumaan rooliin saadakseen Jokerin näyttämään yhtä synkältä ja mielipuoliselta kuin Ledgerin suorituksessa. Daily Mail -lehden mukaan Letolle on tarjottu roolia, mutta näyttelijä ei ole vielä vahvistanut ottaako hän roolin vastaan.

Jokerin roolissa on nähty ennen Heath Ledgeriä Jack Niholson ja Cesar Romero. Jokerin roolin saappaat ovat suuret täytettäväksi, ja odotamme mielenkiinnolla miltä seuraava Jokeri tulee näyttämään.