Realitytähti saamassa häädön: ”Surkein vuokralainen ikinä!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitysarjasta The Jersey Shore tunnettu Mike The Situation Sorrentino on saamassa häädön vuokra-asunnostaan. Miehen vuokraisännän mukaan mies on aiheuttanut vuokra-asuntoon suuria vahinkoja ja mies on jättänyt vuokria maksamatta.

Sorrentino vuokrasi asunnon kaksi vuotta sitten ja asuu siinä edelleen. Vuokraisäntä on kertonut saaneensa vuokralaisestaan useita valituksia ja tarkastaessaan asuntoaan isäntä on huomannut siellä tapahtuneen vahinkoja. Muun muassa seinässä oli suuria reikiä, altaan pohjalla oli pulloja ja asunnon ylläpito oli muutenkin ollut ala-arvoista.

Mies on jättänyt muutamilta kuukausilta vuokraa maksamatta ja vuokraisäntä uhkaa nyt Sorrentinoa syytteellä, mikäli rahoja ei ala kuulua. Vuokra-isäntä on tietoinen, että vuokralaista syytetään verojen kiertämisestä ja hänellä on oikeudenkäynti meneillään. Vaikuttaisi siltä, että mieheltä on menossa asunto alta, ellei hän pian ryhdistäydy, sillä vuokraisäntä on uhannut realitytähteä häädöllä.