Miss Helsinki 2015 -finalistit kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevan Miss Helsinki 2015 -kilpailun finaali järjestetään 9. tammikuuta Helsingissä Apollo Clubilla. Nyt finalistikaunottaret nähdään poseeraamassa näyttävissä kuvissa, jotka on ikuistettu Levin maisemissa Kittilän Taivaan Valkeissa.

Hallitseva Miss Helsinki 2014 on parhaillaan Isabel Ljungdell. Edellisessä Miss Helsinki -finaalissa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Riina Engström ja toiseksi perintöprinsessaksi Sira Nieminen.


Kuvat: Heli Roosmäe
Assistentti: Harri Pekkanen
Meikki: Laura Jouskari
Hiukset: ghd / Nadja Jarrah -Aalto
Vaatteet: Marita Huurinainen Design
Style: Martina Aitolehti
Kuvauspaikka: Taivaan Valkeat, Levi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat