Gordon Ramsaylle julma temppu – ravintolan avajaiset sabotoitiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Julkkiskokki Gordon Ramsay on puuhastellut ahkerasti uuden ravintolansa parissa muutaman kuukauden ajan. Mies vuodatti hikeä ja kyyneleitä ravintolan avajaisia varten ja lopulta huomasi, että avajaisia sabotoitiin julmalla tavalla.

Miehen uusi ravintola Heddon Street Kitchen sijaitsee Lontoon Mayfairissa ja siellä on 140 asiakaspaikkaa. Vasta valmistunut ravintola oli kuitenkin aiheuttanut alueen muissa ravintoloitsijoissa kateutta, ja ravintolan avajaisia sabotoitiin. Gordon kertoi Jonathan Rossin keskusteluohjelmassa, että ravintolan avajaiset menivät pilalle, sillä ravintolaan pöytävarauksen tehnyt seurue ei koskaan saapunut paikalle.

Ramsay kertoi alakuloisesti, että ravintolan asiakaspaikoista 100 oli varattu etukäteen suurelle seurueelle ja avajaisiltana paljastui, että varaukset olivatkin jonkun ihmisen julmaa pilaa. Ketään 100 hengen seurueesta ei saapunut paikalle ja varatut pöydät olivat tyhjillään avajaisten ajan.

Ramsay paljasti, että hänellä on tiedossa kuka sabotoinnin takana oli. Ramsay on kertonut, että uransa aikana hänellä on mennyt sukset ristiin useiden ravintoloitsijoiden kanssa. Siitä huolimatta, mies ei olisi voinut uskoa, että kukaan menisi niin pitkälle, että sabotoisi tahallaan miehelle tärkeää avajaisiltaa.

Gordon on valitellut, että jatkossa suurten seurueiden saapuminen ravintolaan on tarkistettava kahdesti ennen sovittua ajankohtaa, etteivät pöydät pysy tyhjillään. Surkeasta avajaisillasta huolimatta ravintola on ollut erittäin suosittu ja useimmiten asiakaspaikat ovat olleet täynnä. Mies on ollut tyytyväinen uuteen ravintolaansa.