Norwegian lanseerasi edullisen nuorisolipun

Matkailu · Stara.fi

Halpalentoyhtiö Norwegian on tuonut tänään markkinoille edullisen nuorisolipun, jolla 12–25-vuotiaat voivat lentää entistäkin edullisemmin. Alennuslippu ei tule käyttöön kaikilla reiteillä, sillä sen voi varata vain kotimaan lennoille Suomessa sekä lennoille Pohjoismaiden pääkaupunkien, Helsingin, Tukholman, Oslon ja Kööpenhaminan välillä.

– Olemme iloisia, että voimme tarjota nuorille alle 25-vuotiaille matkustajille entistäkin edullisempia lentolippuja. Toivottavasti tämä mahdollistaa sen, että he voivat lentää aiempaa useammin joko kotiin ystävien ja perheen luokse tai haluavat matkustaa muista syistä, sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 417 reittiä 126 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, USAssa ja Thaimaassa. Yli 20 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla, joka työllistää noin 4.500 henkilöä.