Teinitähdestä varttui huikea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen teinitähti Bella Thorne ei ole vielä paistatellut kovin paljon viihdelehtien otsikoissa, vaikka hänellä on takana jo mittava ura viihdealalla. Viime aikoina neitokainen on tehnyt tuloaan viihdemaailman kärkikaartiin, mutta monista kollegoistaan poiketen toistaiseksi ilman skandaaleja.

Eilen Bella Thorne kuvattiin nautiskelemassa aurinkoisesta vapaapäivästä Miamin rannalla mustaturkooseissa bikineissä. Tällä kertaa Bellan poikaystävä ei tainnut olla mukana rantalomailemassa lainkaan.

17-vuotias amerikkalainen Bella Thorne tunnetaan paitsi näyttelijänä myös laulajana ja mallina. Hän on tähdittänyt urallaan jo yli 20 elokuvaa ja televisiosarjaa sekä esiintynyt kymmenissä mainoksissa. Bella Thorne tunnetaan parhaiten Disneyn tuottamasta televisiosarjasta Shake It Up!, jossa hän näyttelee tanssija CeCe Jonesia.