Lady Gaga unohti pukea ylleen – ulkoilutti koiraa puolialastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gagan kiertueella ei ole siveellisyydelle jätetty varaa, sillä nainen on nähty useassa kaupungissa esiintyvän lavalla alastomana. Kiertueen yhtenä ohjelmanumerona on esiintymisvaatteiden vaihtaminen alastomana yleisön katseiden edessä. Parhaillaan Lady Gaga keikkailee Manchesterissa.

Eilen Lady Gaga kuvattiin poistumassa Manchesterissa sijaitsevasta All Star Lanesista, mutta jotain oli jäänyt puuttumaan. Poptähti nimittäin kuvattiin kaupungilla ulkoiluttamassa koiraansa puolialastomana.

Lady Gaga on onnistunut provosoimaan ja herättämään keskustelua koskien hänen kiertueohjelmaansa. Nainen nauttii saamastaan huomiosta ja haluaa, että hänen esiintymisensä eroaa massasta. Tähden fanit ovat varmasti olleet tyytyväisiä laulajan rohkeaan esiintymiseen.