Singaporelaismiehen omakotitalon kellari kuin päiväuni – kelpaisiko tällainen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Omakotitalot ovat miehille loppumattoman remontoinnin kohde ja ikuinen työmaa. Monien haaveissa on rakentaa omaan taloon myös niin sanottu miesluola, jossa aikaa voidaan viettää äijätyyliin yhdessä ystävien kanssa. Nyt verkossa nähdään erään Singaporessa asuvan miehen omakotitalon erikoinen kellari.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Luksusluokan talon on arkkitehtoonisesti poikkeuksellisen upea, ja sen alakerrassa on huone, jossa ei ole lainkaan seiniä. Se on siis huone olematta lainkaan huone. Sitä ympäröi tyylikkäästi suunniteltu 21-metriä pitkä ja kolme metriä syvä uima-allas, jonne voi hypätä vaikka suoraan sohvalta. Erikoinen huone tuli maksamaan miehelle huikeat kaksi miljoonaa dollaria. Varsinainen yllätys löytyy kuitenkin vasta kellarista. Siellä on nimittäin huone, jonka seinät muodostuvat samaisesta uima-altaasta.