Sara Sampaio poseerasi näyttävästi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen mallikaunotar Sara Sampaio lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän on työskennellyt uransa aikana jo muun muassa Victoria’s Secret -brändin leivissä ja esiintynyt GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä.

Nyt Sara on ikuistettu bikinikuvauksissa uimarannalla. Mallikaunotar keikisteli kirkkaanvärisissä bikineissä ja yllätti lopulta rannalla olijat esitellessään heille ja kuvaajalle timmiä bikinipeppuaan.

22-vuotia Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Neitokainen esiintyi tänä vuonna portugalilaisessa GQ-lehdessä, jossa hänet esiteltiin ”maailman kahdeksantena ihmeenä”. Tähti on poseerannut myös Calzedonia-brändille kuvissa, jotka otti Raphael Mazzucco Kreikassa ja Jamaikalla.