Voita VIP-paketti kahdelle: Ysärilegendojen jättikonsertti Ideaparkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun musiikki on ollut jo pitkään huippusuosittua discoissa, yökerhoissa ja festivaaleilla. Ensi lauantaina Suomessa nähdään huomattavan nimekäs kattaus maailman suurimpia ysäridiscon tähtiä, kun Lempäälän Ideaparkissa nousevat lavalle muun muassa Alexia, Bad Boys Blue, Pandora ja Basic Element.

Stara järjestää nyt lukijoilleen exclusiivisen lukijakilpailun, jossa voittaja palkitaan kahden hengen VIP-lippupaketilla ensi lauantain tapahtumaan. Osallistu kilpailuun vastaamalla sähköpostitse alla olevaan kysymykseen.

Kilpailu on päättynyt ja voittajalle ilmoitettu.

Lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen kilpailu@stara.fi otsikolla ”Alexia”. Liitä viestiin nimesi, ikäsi ja asuinpaikkasi. Tietoja ei tallenneta minkäänlaiseen rekisteriin. Kilpailun ikäraja on 18 vuotta.

Ideaparkin jälkeen tapahtuma jatkaa matkaa Turkuun. Itsenäisyyspäivän aattona ysäribileet järjestetään Radio City Areenalla. Tuolloin We Love The 90´s Xmaksen lavalle astuvat 2 Unlimited, Solid Base, Alexia, Basic Element, Waldo´s People ja Pandora. Tämän vuoden viimeinen We Love the 90´s -tapahtuma pidetään Seinäjoki Areenalla 13. joulukuuta. Tuolloin takaisin ysäriin tanssittavat 2 Unlimited, La Cream, DJ Matti Airaksinen, Pandora, Solid Base, Waldo´s People ja Basic Element.