David Guetta levyttää suomalaistuottajan kappaleen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkään Lontoossa ja Los Angelesissa työskennellyt laulunkirjoittaja Teemu Brunila on onnistunut siinä, mistä moni lauluntekijä vain haaveilee. David Guettan kanssa tehtyjen sessioiden tuloksena Brunilan kappale kuullaan Guettan tulevalla levyllä.

Kappaleen nimi on I’ll Keep Loving You, ja sillä feattaa brittiläinen popmaailman ihmelapsi Birdy. Brunila työskentelee tällä hetkellä useiden amerikkalaisten ja brittiläisten artistien kanssa.

Laulunkirjoittajina jo Suomessa erinomaisesti menestyneet Teemu Brunila ja tuottaja Jukka Immonen ovat nyt perustaneet musiikkikustannusyhtiö Fried Publishingin, jonka avulla he haluavat kantaa kortensa kekoon suomalaisen musiikin viennille. Fried Publishingin fokus on nimenomaan musiikintekijöiden auttamisessa ja kehittämisessä. Fried Publishing etsii aktiivisesti suomalaisia laulunkirjoittajia, joiden kyvyillä olisi kysyntää maailmalla.

– Musabisneksessä ollaan jossain määrin palattu 50-60-luvulle, jolloin bisnes oli singlevetoista. Tällaisessa maailmassa tarvitaan biisintekijöitä enemmän kuin koskaan. Me ollaan nyt tehty Teemun kanssa useita vuosia töitä ulkomailla – yhdessä ja erikseen – sen eteen, että isot onnistumiset ovat edes mahdollisia. Siltaa ulkomaille on rakennettu maltilla ja hartaasti, kertoo Jukka Immonen.