Viimeinkin! Kännykkäsovellus estää humalaisen some-päivitykset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten monet tietävät, sosiaalisen median käyttäminen humalassa ei ole useinkaan kovin järkevää. Kynnys lähetellä epäselviä viestejä esimerkiksi ex-kumppanille laskee merkittävästi, ja Facebook-seinälle saattaa yön tunteina ilmestyä useita tilapäivityksiä joissa kerrot ei-toivottuja totuuksia maailmalle.

drunklocker20112014

Humalaista some-sekoilua rajoittamaan on vihdoin kehitelty oma sovellus. Drunk Locker estää pääsyn Facebookin, Twitterin, Instagramin ja Tumblrin kaltaisille sivustoille käden käänteessä, mikäli alkoholin nauttiminen vaikuttaa todennäköiseltä. Tämä tapahtuu määrittelemällä sovellukselle aika, jolloin haluaa evätä itseltään mahdollisuuden käyttää sosiaalisen median eri muotoja.

Drunk Locker -sovellus on ladattavissa Google Playsta ilmaiseksi. Ehkä tulevaisuudessa näemme sovelluksestä kehittyneemmän muodon, joka vaatii käyttäjää puhaltamaan alkometriin tämän halutessa käyttää jälleen Facebookia.