Karhu yllätti luontokuvaajat – otti kuvaajien paikan kameran takana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Luontokuvaaja Jim Lawrence kohtasi uteliaan harmaakarhun ollessaan Kootenayn kansallispuistossa Kanadassa. Lawrence on kuvaustiiminsä kanssa puistossa tuttu näky, sillä luonnon kuvaaminen on lähellä heidän sydäntään.

Viimeisimmällä kuvauskeikallaan Lawrence onnistui kuvaamaan harmaakarhun touhuiluja lähietäisyydeltä. Harmaakarhu yllätti kuvaajat, kun he olivat ajaneet tien sivuun ja asetelleet kameransa kuvaamaan kohti metsää. Ennen kuvasprojektin alkamista tiimi havahtui siihen, että pusikosta kömpi esiin karhu.

Luontokuvaajat siirtyivät sivummalle seuraamaan karhun puuhia ja heidän hämmästyksekseen mesikämmen vilkaisi yhtä kuvaajan kameraa, Daily Mail uutisoi. Ilmeisesti karhu ei nähnyt kamerassa tai kuvaajissa mitään kiinnostavaa ja löntysti takaisin metsään.

Lawrence sen sijaan oli tapaamisesta innoissaan. Hän oli onnistunut kuvaamaan karhun videolle. Katsottuaan videon hän huomasi, että karhu näytti hetken olevan luontokuvauspuuhissa ja piti näkyä hulvattomana. Mies päätti ilahduttaa muitakin luonnonystäviä jakamalla videon netissä.