Lady Gaga jakoi kipeän hetken faniensa kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Lady Gaga on jakanut faniensa kanssa hetken, jolloin hän hankki 17. tatuointinsa. Gaga on julkaissut netissä kuvia ja videon kivuliaasta tuokiosta tatuointistudiossa. Nyt naisen kainaloa koristaa tatuointi, jossa lukee Mother Monster.

A photo posted by @ladygaga on

Tähti on paljastanut, että hän ottaa tatuointeja vain vasemmalle puolelle vartaloaan kunnioittaakseen isänsä toivetta. Gagan isä oli huolestunut neidon tatskavillityksestä ja toivoi, että edes puolet tyttären ihosta jäisi ilman mustetta. Niinpä tähti päätti, että jatkossa hän ottaa tatuoinnit vain oikealle puolelleen.

Lady Gaga onkin vitsaillut, että hänen vasen puolensa on Iggy Pop -puoli ja oikea on Marilyn Monroe -puoli. Laulajatar on kertonut, että isän toive on aiheuttanut jonkun verran haasteita, sillä vasemmalla puolella ei ole enää tarpeeksi tilaa hänen suunnittelemilleen tatuoinneille.

Happy Birthday The Fame Monster @nspired1

Un video pubblicato da @ladygaga in data: