Näin Suomessa: Laskuvarjohyppääjä pelasi kännykällä 200 km/h pudotuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla erikoiset laskuvarjohyppyvideot nousevat usein otsikoihin, mutta suomalaiset tempauset ovat jääneet hieman niiden jalkoihin. Nyt Tampereen Laskuvarjokerho on kuitenkin tehnyt Jämijärven lentokentällä oman hauskan videonsa, jossa nähdään miten älypuhelinta voi käyttää ilmassa.

YouTube
YouTube

Moni voisi kuvitella, että laskuvarjohypyssä yli 200 kilometrin tuntinopeuteen nouseva nopeus tekisi kännykän käyttämisestä täysin mahdotonta. Tuore video kuitenkin osoittaa, että käyttö ei ole lainkaan mahdotonta – kun sen osaa.

Kyseessä on nimittäin video, jossa laskuvarjohyppääjä esittelee miten matkapuhelin pysyy hallinnassa yläilmoissa ja hän kykeni kaiken lisäksi vielä pelaamaan sillä. Samaa ei kannata kokeilla ainakaan tandem-hypyssä tai ensimmäisissä pakkolaukaisuhypyissä.