Nicki Minaj rohkeissa futuristisissa kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisräppäri Nicki Minaj nousi taannoin otsikoihin Only-kappaleensa musiikkivideon vuoksi. Videota pidettiin mauttomana, sillä sen sisältämä kuvasto sisälsi vahvoja viittauksia natsismiin ja kolmanteen valtakuntaan. Artisti pyysi sittemmin videotaan anteeksi julkisesti.

I love my new @complex magazine cover. Thank you for a great interview as well. http://bit.ly/1vlTN3X Dec/Jan issue

Una foto publicada por Nicki Minaj (@nickiminaj) el

Nyt Nicki Minaj on sen sijaan herättänyt huomiota tyylilleen perinteisemmällä tavalla. Laulajatar poseeraa Complex-lehden kannessa rintaliiveissä ja futuristisen näköisessä hameessa, ja hänet nähdään lehden sisäsivuilla niin ikään paljastavissa vaatteissa. Nicki on tarjonnut esimakua kuvista Instagram-tilillään.

Cash Money -yhtiölle levyttävä räppäri Nicki Minaj tunnetaan rohkeasta ja värikkäästä tyylistään ja usein seksuaalisia aiheita käsittelevistä kappaleitaan. Neitokainen on kokeillut kykyjään myäs näyttelijänä, sillä häne nähtiin tänä vuonna valkokankaalla The Other Woman -elokuvassa Cameron Diazin kanssa.

Cover shoot for the Dec/Jan issue of @complex Magazine

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Nicki Minaj (@nickiminaj)

Cover shoot for Complex Magazine. Dec/Jan issue

Фото опубликовано Nicki Minaj (@nickiminaj)

Complex magazine

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on