Saksalaiskaupunki piti uusnatseja pilkkanaan: ”Kiitos uusnatsit!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusnatsit ovat yhä edelleen Saksassa paikoin merkittävä ongelma. Eräs ongelmallisista kaupungeista on Wunsiedel, joka on nyt kuitenkin onnistunut pitämään uusnatseja nerokkaasti pilkkanaan heidän marssiessaan näyttävästi kaupungin kaduilla 15. marraskuuta.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Kaupunki ei voinut estää vuosittaista uusnatsien marssia, mutta se kykeni tekemään jotain paljon parempaa. Loistavan idean ansiosta äärioikeiston marssista tulikin heidän tietämättään marssi hyväntekeväisyyden puolesta, kun jokaisesta uusnatsien etenemästä metristä lahjoitettiin uusnatsivastaiselle EXIT-Deutschland -järjestölle 10 euroa. Yhteensä uusnatsit marssivat rahaa 10.000 euroa. Marssijat saivat tietää tempauksesta vasta maalissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat