Hullu, hullumpi, yllytyshullu – mies hyppäsi tiikerihain päälle mereen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miehestä, joka uskaltautui hyppäämään veteen ja kiipeämään valaan kuolleen ruhon päälle, vaikka sen ympärillä oli useita valasta syöviä haita. Nyt eräs toinen hurjapää on toteuttanut vielä rajumman tempauksen. Tietenkin ystäviensä yllyttämänä.

YouTube
YouTube

Nuori mies nähdään videolla katselemassa veneen vierellä pinnassa uiskennellutta haita, jonka päälle yllytyshullu mies päättää täysin yllättäen hypätä. Tilanteessa olisi voinut käydä hyvinkin pahasti, jos hai olisi ehtinyt iskeä salamannopeasti hampaansa mieheen. Tällä kertaa hai taisi kuitenkin säikähtää niin paljon, että se sukelsi välittömästi pakoon syvyyksiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat