Isä sekosi teinipojan koulukysymyksistä: ”Älä kysy tyhmää paskaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapset kyselevät usein kouluun liittyviä asioita vanhemmiltaan. Erään teinipojan sosiologian koulutehtävänä oli videobloggaus, jonka aiheena oli isän mokaaminen. Poika onnistui tehtävässä yli odotusten, sillä hän kyseli automatkalla isältään toinen toistaan tyhmempiä kysymyksiä.

YouTube
YouTube

Insinööri-isä suivaantui kysymyksistä toden teolla, ja lopulta hän menetti näyttävästi malttinsa. Poika oli tyytyväinen saatuaan projektiaan varten loistavaa ”Dad Fail” -aiheista materiaalia, jonka hyvyyttä edes isä ei varmasti osannut ymmärtää. Nyt video on verkossa koko maailman ihasteltavana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat