Naomi Campbellin asu paljasti rinnat – todellinen kissanainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Naomi Campbell ihmetteli äskettäin Vogue-lehden kantta, jossa olivat Kanye West ja Kim Kardashian. Malli vihjasi hämmästellen, että hänen mielestään kyseiseen julkaisuun pääsevät ne ihmiset, joilla on oikeita muotimaailman meriittejä. Eilen Naomi kohahdutti gaalaillassa.

Supermalli osallistui monien muiden julkkisten tavoin New Yorkissa Yhdysvaltojen luonnonhistoriallisen museon gaalailtaan. Hän asteli punaiselle matolle poikkeuksellisen näyttävässä asussa, joka paljasti tarkkasilmäisille myös rinnat.

Splash
Splash
Splash
Splash

43-vuotias Naomi Campbell on tehnyt näyttävän uran catwalkilla. Huhujen mukaan hän seurustelee nykyisin 12 Years A Slave -komistus Michael Fassbenderin kanssa. Pari on nähty äskettäin suutelemassa ja kuhertelemassa avoimesti Lontoossa. Campbell on aiemmin seurustellut esimerkiksi Mike Tysonin, Robert De Niron, U2-basisti Adam Claytonin ja F1-moguli Flavio Briatoren kanssa. Naisen ihmissuhdekuvioita on käsitelty lehdissä vuosien ajan, ja myös hänen päihderiippuvuutensa ja väkivaltaisuutensa on tullut median tietoon.