Lost-kaunotar ryhtyi kirjailijaksi – tältä Evangeline Lilly näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijätär Evangeline Lilly tuli tunnetuksi suositun Lost-televisiosarjan naistähtenä. Hänet nähtiin taannoin myös valkokankaalla Hobitti: Smaugin autioittama maa -elokuvassa, jossa hän näytteli Tauriel -haltiaa. Nyt näyttelijäkaunotar on ryhtynyt kirjailijaksi.

Evangeline Lilly kuvattiin eilen Los Angelesin The Grovessa sijaitsevassa Barnes & Noble -kirjakaupassa, jossa hän kirjoitti nimikirjoituksia uuteen The Squickerwonkers -kirjaansa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Menestyneen Lost-televisiosarjan naistähti Evangeline Lilly oli pitkään on-off -suhteessa sarjan vastanäyttelijänsä Dominic Monaghanin kanssa. Pari erosi kuitenkin lopullisesti vuonna 2009. Lost-hittisarjan loputtua Evangeline Lilly vietti hieman taukia näyttelijäntyöstä keskittyäkseen kirjoittamiseen ja hyväntekeväisyystyöhön. Women’s Health -lehti valitsi viime vuonna Evangeline Lillyn takamuksen kaikkien aikojen parhaaksi.

evangelinelilly19122013

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat