Lost-kaunotar ryhtyi kirjailijaksi – tältä Evangeline Lilly näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijätär Evangeline Lilly tuli tunnetuksi suositun Lost-televisiosarjan naistähtenä. Hänet nähtiin taannoin myös valkokankaalla Hobitti: Smaugin autioittama maa -elokuvassa, jossa hän näytteli Tauriel -haltiaa. Nyt näyttelijäkaunotar on ryhtynyt kirjailijaksi.

Evangeline Lilly kuvattiin eilen Los Angelesin The Grovessa sijaitsevassa Barnes & Noble -kirjakaupassa, jossa hän kirjoitti nimikirjoituksia uuteen The Squickerwonkers -kirjaansa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Menestyneen Lost-televisiosarjan naistähti Evangeline Lilly oli pitkään on-off -suhteessa sarjan vastanäyttelijänsä Dominic Monaghanin kanssa. Pari erosi kuitenkin lopullisesti vuonna 2009. Lost-hittisarjan loputtua Evangeline Lilly vietti hieman taukia näyttelijäntyöstä keskittyäkseen kirjoittamiseen ja hyväntekeväisyystyöhön. Women’s Health -lehti valitsi viime vuonna Evangeline Lillyn takamuksen kaikkien aikojen parhaaksi.

evangelinelilly19122013