Fergie teki näyttävän paluun – tyrmäävän upea kurvitar

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajatar Fergie on ollut neljän vuoden ajan naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa. Pariskunta sai taannoin esikoislapsensa, jonka nimeksi tuli Axl Jack Duhamel Guns’n’Rosesin Axl Rosen mukaan.

Äskettäin Fergie teki paluun näyttävällä musiikkivideolla. L.A. Love (La La) -singlen myötä Fergie on palannut julkisuuteen ja julkkisjuhliin, ja nyt hänet nähdään poseeraamassa tyrmäävän upeana kurvittarena New Yorkissa järjestetyssä Emery Awards -tapahtumassa.

Fergien ja Josh Duhamelin Axl-vauva painoi syntyessään 3,5 kiloa. Fergie-nimellä julkisuudessa esiintyvä äiti on oikealta nimeltään Stacy Ann Ferguson. Kaunotar sanoi tekevänsä esiintymisnimestään virallisen, ja nimi tulee vaihdoksen jälkeen olemaan Fergie Duhamel.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat