Kissa löytyi 3 700 kilometrin päästä kotoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kisssanomistajat tietävät, että lemmikkikissat saattavat joskus viipyä retkillään yön yli tai jopa päiväkausia. Kerroimme äskettäin tutkimuksesta, joka paljasti kissojen menevän retkillään paljon kauemmaksi kuin niiden omistajat uskovatkaan. Nyt eräs kissa on kuitenkin tehnyt ennätysmäisen matkan.

Splash
Splash

Spice-niminen harmaavalkoinen kissa on nimittäin löytynyt karkumatkan jälkeen peräti 3.700 kilometrin päässä kotoa. Puolivuotias kissa katosi New Mexicon Albuquerquesta ja löytyi vasta kuukauden päästä. Löytöpaikka oli melkoinen yllätys, sillä Spice oli jotenkin onnistunut pääsemään Oregonin Portlandiin saakka. Kissa päätyi Portlandissa Animal Refuge League -eläinsuojaan, jossa kissan koti saatiin selvitettyä.

– Olemme toimineet jo 103 vuoden ajan, ja tämä on ensimmäinen kerta kun meille tulee kissa, joka on kadonnut kauempana kuin 160 kilometrin päässä, Animal Refuge Leaguen johtaja Patsy Murphy kertoi Splash Newsille.