Mies pukeutui Johnny Deppiin kaikkiin rooliasuihin – samalla kertaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvalloissa järjestettiin taannoin suosittu sarjakuvafanien kokoontuminen Comic Con. Tapahtumaan osallistuvat pukeutuvat perinteisesti sarjakuva-, elokuva- tai piirroshahmoihin. Monet käyttävät valtavasti rahaa asujensa suunnitteluun, sillä asun on oltava omaperäinen ja huomiota herättävä.

Yksi tapahtuman mielenkiintoisimmista asuista oli Johnny Depp -asu, jossa mies oli pukeutunut kaikkiin rooliasuihin yhdellä kertaa. Voisi luulla, että lopputulos olisi täysi sekametelisoppa, mutta asun yksikertaisuus yllätti. Miehen asusta todella löytyy kaikki Deppin roolihahmot, kuten esimerkiksi Edward Saksikäsi, Raoul Duke, Willy Wonka ja Kapteeni Jack Sparrow.

Täydellisesti rakennettu asukokonaisuus on erittäin humoristinen. Ihmiset ovat jakaneet miehen kuvaa Twitterissä ja Instagramissa. Moni pitäisi Johnny Deppiksi pukeutumista tylsänä, mutta kaikki rooliasut yhdellä kertaa on loistava idea.